Napa milih kita

Babagan DAQIAN

Changzhou Daqian Science and Technology stock Co., Ltd D KODE STOK: 872172) dununge ana ing Taman Industri Baizhang, Kabupaten Anyar Lor, sing didegake ing taun 2001, ibukutha pangguna 17 juta Yuan, saiki butuh udakara 47000 meter persegi, duwe luwih saka 30000 bengkel meter persegi.

TAUN

WAKTU PANJENENGAN

USD

MODAL DAFTAR

WILAYAH GUNUNG

BENGKEL

LAMPIRAN APLIKASI

Kita nduwe desain utama lan ngasilake bogie, Integrasi sistem skrining suhu infra merah, gir gambar, omah pendingin banyu, stator, poros rotor lan alat-alat ing file transportasi kereta api. Uga, bisnis kita kalebu kendaraan energi anyar, mesin plastik, komunikasi, peralatan otomatis lan industri liyane, produksi kalebu macem-macem jinis bagean mesin presisi. lemari, kabeh jinis pamrosesan sheet metal, lan nggawe model.

20200512131220
20181119031413-HwGYt2cP
u=116889442,3728869800&fm=26&gp=0
20160309070906_31004

PEMBANGUNAN PATH

Ditemokake ing November 2001
PILIH SEBAGIAN PEMASOK BOMBARDIER
PILIH SEBAGAI ENTERPRISE maju
PILIH SEBAGAI ENTERPRISE TEKNOLOGI ZON BARU BARU
DILUKSES INGGRU ING LAPANG KAPITU BARU, KODE STOK: 872172
DAPAT NGANGGO 100% EKUITAS CHATZHOU HEIMA SYNTHETIC LEATHER CO., LTD
TUKANG OKUMA GANTRY PENTAHEDRON MACHINING CENTRE

2001 Diadegake ing wulan November 2001

 

2008 Kapilih minangka pemasok Bombardier sing apik banget

 

2010 Kapilih minangka perusahaan maju

 

2016 Kapilih minangka perusahaan teknologi tinggi ing Zona Lor sing anyar

 

2017 Sukses didhaptar ing papan katelu sing anyar, kode saham: 872172

 

2018 Sukses entuk 100% ekuitas kulit sintetis Changzhou Heima Co., Ltd.

 

2019 Tuku pusat mesin Okuma gantry pentahedron

 

BENGKEL

daqian07

Pusat mesin horisontal

daqian45

Pusat mesin CNC

daqian13

Pusat Mesin Vertikal

daqian43

Mesin bubut CNC

daqian41

Pusat mesin pentahedron gantry

ad8d539811

Piranti uji coba

Mitra

skoda-1
jwgd
ABB
kongteng
bombardier1
bobst
chinacar
zhongz

STRUKTUR KUALITAS PEKERJA

Total karyawan
Jumlah Sarjana
Nomer spesialis
Jumlah tulang punggung teknis