omah motor adhem banyu

  • Water-cooled motor house

    Omah motor sing adhem banyu

    Diterapake ing rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, omah motor sing digawe adhem banyu nyedhiyakake efek pendinginan kanthi sirkuit pendingin banyu. Kapasitas omah motor sing digawe adhem banyu yaiku 1500 pcs / taun lan kapasitas bagean liyane motor traksi luwih saka sewu potongan saben taun. Minangka kanggo klien, kita nyedhiyakake Sepur Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.