Kabinet daya tarik

  • Traction cabinet

    Kabinet daya tarik

    Lingkup aplikasi:
    Lemari daya tarik (DFBK) ditrapake ing rel ringan, kendaraan lantai kurang, kreta kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem. Kapasitas -500 pcs / taun, khusus kanggo klien. Kita nyedhiyakake Fuji, dalan raja, skoda (ing China).