Piranti mandhiri

  • Beverage equipment

    Peralatan minuman

    Gampang digunakake, ora ana masalah reresik, ora ana masalah panyimpenan bubuk kopi, produksi kopi sing luwih stabil (Wong anyar uga bisa nggawe kopi sing sampurna), wektu tunggu sing luwih cekak, rega sing paling apik
  • Tool cabinet

    Kabinet alat

    Kalebu kabinet panyimpenan, sistem akses, sistem pemantauan video, sistem manajemen latar mburi, sistem identifikasi identitas lan subsistem liyane, minangka fasilitas layanan sing trep, kanthi panggunaan frekuensi dhuwur, kelet pangguna sing apik, panjaluk sing kaku lan karakteristik liyane. Kabinet alat sampurna kanggo ngatasi kekurangan sing ana lan cocog karo pengalaman panganggo.