R&D

R&D

CHANGZHOU DAQIAN ILMU DAN TEKNOLOGI STOCK CO., LTD

R&D

Staff teknis: 10 wong

IWE: 2 wong

Mbantu klien ngrancang lan ngembangake produk anyar.
Pengalaman sing sugih, duwe tanggung jawab, talenta teknologi tinggi.

25251
IWE-1
IWE-2