Komponen lan Aksesoris Kendaraan Rel

  • Bogie

    Bogie

    Bogie monorel straddle, kalebu pembangunan, desgin lan produksi. Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas -100 pcs / taun, khusus kanggo klien. Kita nyuplai kanggo China Railway Group Limited, China Sky Railway Group.
    Peralatan: meja rotary las gedhe, pusat mesin gantri 5 sisi sisi; karo pabrik sing lengkap, teknisi profesional lan klompok pekerja trampil.
  • Motor stator

    Stator motor

    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas stator motor-2200 pcs / taun; khusus kanggo klien, kita nyediakake kanggo kereta Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.
  • Motor rotor

    Rotor motor

    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas motor-rotor-3000 pcs / taun, kapasitas bagean liyane motor traksi- ewu; khusus kanggo klien, kita nyediakake kanggo kereta Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.
  • Coupler

    Coupler

    Ditrapake menyang rel ringan, kendaraan lantai kurang, jejak kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas -250 pcs / taun. Khusus kanggo klien, kita nyedhiyakake China Railway Group Limited,;
    Peralatan produksi canggih: pusat mesin sumbu patang setengah, pusat mesin horisontal, tabel tes presisi presisi kanthi Aparat Tes Lengkap (Uji pancing, tes udara, tes lemes, lsp)
  • bogie frame

    bingkai bogie

    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas -100 pcs / taun, khusus kanggo klien, kita nyediakake kanggo China Railway Group Limited, China Railway Group
    Peralatan: meja rotary las gedhe, pusat mesin gantri sisi-sisi 5. Kita duwe pabrik sing apik, teknisi profesional lan klompok pekerja trampil.
  • Water-cooled motor house

    Omah motor sing adhem banyu

    Diterapake ing rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, omah motor sing digawe adhem banyu nyedhiyakake efek pendinginan kanthi sirkuit pendingin banyu. Kapasitas omah motor sing digawe adhem banyu yaiku 1500 pcs / taun lan kapasitas bagean liyane motor traksi luwih saka sewu potongan saben taun. Minangka kanggo klien, kita nyedhiyakake Sepur Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.