Produk

  • Air conditioning frame

    Bingkai kahanan hawa

    Bingkai kahanan udara ditrapake ing rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem.
    Kapasitas produk -200 pcs / taun, khusus kanggo klien, desain lan ngewangi pangembangan kanggo para pelanggan, kami nyedhiyakake kanggo Merak-Jin xin Air-Conditioning Systems (Wuxi) Co., Ltd;
    Kauntungan produk: Ringan, papan cilik, struktur sing gampang lan cukup, umure dawa, paling ora 30 taun
  • KN95 semi-automatic mask machine production line

    Lini produksi mesin topeng semi-otomatis KN95

    Mesin film kawat jembatan irung KN95 internal, nyetak lan dipotong kanthi kapisah, 100 lembar per menit.
  • Traction cabinet

    Kabinet daya tarik

    Lingkup aplikasi:
    Lemari daya tarik (DFBK) ditrapake ing rel ringan, kendaraan lantai kurang, kreta kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem. Kapasitas -500 pcs / taun, khusus kanggo klien. Kita nyedhiyakake Fuji, dalan raja, skoda (ing China).
  • Bogie

    Bogie

    Bogie monorel straddle, kalebu pembangunan, desgin lan produksi. Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas -100 pcs / taun, khusus kanggo klien. Kita nyuplai kanggo China Railway Group Limited, China Sky Railway Group.
    Peralatan: meja rotary las gedhe, pusat mesin gantri 5 sisi sisi; karo pabrik sing lengkap, teknisi profesional lan klompok pekerja trampil.
  • Motor stator

    Stator motor

    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas stator motor-2200 pcs / taun; khusus kanggo klien, kita nyediakake kanggo kereta Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.
  • End cover

    Tutup pungkasan

    Bahan: HT250
    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas tutup pungkasan luwih saka sewu potongan saben taun; khusus kanggo klien, kita nyediakake kanggo kereta Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.
  • Shaft

    Poros

    Bahan: 42CrMo
    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas poros luwih saka sewu potongan saben taun; khusus kanggo klien. Kita nyedhiyakake Sepur Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.
  • Motor rotor

    Rotor motor

    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas motor-rotor-3000 pcs / taun, kapasitas bagean liyane motor traksi- ewu; khusus kanggo klien, kita nyediakake kanggo kereta Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.
  • Coupler

    Coupler

    Ditrapake menyang rel ringan, kendaraan lantai kurang, jejak kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas -250 pcs / taun. Khusus kanggo klien, kita nyedhiyakake China Railway Group Limited,;
    Peralatan produksi canggih: pusat mesin sumbu patang setengah, pusat mesin horisontal, tabel tes presisi presisi kanthi Aparat Tes Lengkap (Uji pancing, tes udara, tes lemes, lsp)
  • bogie frame

    bingkai bogie

    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas -100 pcs / taun, khusus kanggo klien, kita nyediakake kanggo China Railway Group Limited, China Railway Group
    Peralatan: meja rotary las gedhe, pusat mesin gantri sisi-sisi 5. Kita duwe pabrik sing apik, teknisi profesional lan klompok pekerja trampil.
  • Water-cooled motor house

    Omah motor sing adhem banyu

    Diterapake ing rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, omah motor sing digawe adhem banyu nyedhiyakake efek pendinginan kanthi sirkuit pendingin banyu. Kapasitas omah motor sing digawe adhem banyu yaiku 1500 pcs / taun lan kapasitas bagean liyane motor traksi luwih saka sewu potongan saben taun. Minangka kanggo klien, kita nyedhiyakake Sepur Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.
  • Beverage equipment

    Peralatan minuman

    Gampang digunakake, ora ana masalah reresik, ora ana masalah panyimpenan bubuk kopi, produksi kopi sing luwih stabil (Wong anyar uga bisa nggawe kopi sing sampurna), wektu tunggu sing luwih cekak, rega sing paling apik