Bagian mesin presisi

  • End cover

    Tutup pungkasan

    Bahan: HT250
    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas tutup pungkasan luwih saka sewu potongan saben taun; khusus kanggo klien, kita nyediakake kanggo kereta Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.
  • Shaft

    Poros

    Bahan: 42CrMo
    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas poros luwih saka sewu potongan saben taun; khusus kanggo klien. Kita nyedhiyakake Sepur Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.
  • Flange

    Flange

    Bahan: 42CrMo
    Diterapake ing rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas flensa luwih saka sewu potongan saben taun; khusus kanggo klien, kita nyediakake kanggo kereta Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.