Daqian minangka bagean saka Pameran Transit Rel Internasional China

Pameran Transit Rel Internasional China, uga dikenal kanthi Rail + Metro China, dianakake dening Shanghai Shentong Metro Group lan Shanghai INTEX.

Pameran kasebut dianakake ing Hall W1 Pusat Pameran Internasional Baru Shanghai ing Pudong. Luwih saka 180 pameran industri rel saka 15 negara lan wilayah sing melu acara kasebut, kalebu perusahaan terkenal saka Jerman, Prancis, Singapura, Israel, Rusia, Amerika Serikat, Kanada, Jepang, Korea Selatan, Hong Kong lan Taiwan, uga Cina. Area pameran kasebut nutupi 15.000 meter persegi, kanthi pameran kalebu stok rolling lan peralatan pendukung, sistem sinyal komunikasi lan teknologi IT, sistem interior kendaraan, perombakan lan peralatan pangopènan, catu daya daya tarik lan piranti drive, perencanaan lan desain jasa konsultasi, lan prasarana pendukung prasarana . Papan CRRC dipimpin dening Yongji lan melu kerja sama karo 15 anak perusahaan. Bombardier, Shanghai Electric, BYD, Asosiasi Promosi Ekonomi & Dagang UKM Hong Kong lan akeh organisasi, institusi, lan universitas liyane sing melu pameran kasebut.
Daqian wis nuduhake produk ing pameran kasebut, lan narik kawigaten para pengunjung asing.

1 (1) 1 (2)


Wektu kiriman: Jul-08-2020