China Railway Express Menehi Arah Anyar Kanggo Transportasi Rel Dunia

Nggambarake

China Railway Express Menehi Arah Anyar Kanggo Transportasi Rel Dunia; China Railway Express, sepur barang pertama sing bakal mangkat saka China lan pindhah menyang Eropa kanthi nggunakake Marmaray, disambut ing Stasiun Ankara kanthi upacara sing dianakake tanggal 06 November 2019. China lan Eropa, sing digawe sejajar karo cincin emas Turki "One Way Belt Project "sepur transit pertama teka ing Ankara.

China Railway Express, sepur barang pertama sing bakal mangkat saka China lan pindhah menyang Eropa kanthi nggunakake Marmaray, disambut ing Stasiun Ankara kanthi upacara sing dianakake tanggal 06 November 2019.

Menteri Perhubungan lan Prasarana Mehmet Cahit Turhan, Menteri Perdagangan Ruhsar Pekcan, Direktur Umum Logistik lan Terminal Railway Georgia Lasha Akhalbedashvili, Ketua Railway Nasional Kazakhstan Sauat Mynbaev, Wakil Menteri Ekonomi Azerbaijan Niyazi Seferov, Wakil Menteri Transportasi Komite Partai Daerah Shaanxi Adil Heping Hu Karaismailoğlu, Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun, Manajer Umum TCDD Transport Kamuran Yazıcı, Birokrat, rel kereta api lan warga sing ana gandhengane karo Kementerian Perhubungan lan Prasarana.

Menteri Transportasi lan Infrastruktur nalika pidato ing upacara Mehmet Cahit Turhan, telung bawana nuduhake geostrategik lan geopolitik pentinge Turki ngubungake.

Turhan, Asia kanthi lokasi geografis kesinambungan sejarah lan budaya, Eropa, Balkan, Kaukasus, Timur Tengah, Mediterania lan Segara Ireng dikatutake minangka peran penting ing pangembangan ekonomi lan sosial ing wilayah sing dimaksud ing Turki karo negara.

a

Kaluwihan Transportasi Rel

  • Iki minangka jinis transportasi sing ramah lingkungan lan ramah lingkungan.
  • Iki luwih aman tinimbang jinis transportasi liyane.
  • Dalan-dalan suda beban lalu lintas.
  • Umumé, ora kaya mode transportasi liya, ana jaminan rega jangka panjang.
  • Sanajan ana watesan transit ing rute darat ing transisi internasional, iku kalebu kauntungan transisi amarga minangka jinis transportasi sing disenengi negara transit.
  • Sanajan wektu transit rada luwih akeh tinimbang dalan gedhe, wektu lelungan tetep.
  • Iki minangka jinis transportasi sing paling cocog kanthi fisik lan larang kanggo tonase abot lan beban akeh.
  • Transportasi sepur minangka model transportasi sing saya misuwur babagan reliabilitas, katergantungan marang wong lan mula ana risiko kesalahan, minimalake biaya kompetitif, kaluwihan ing rute lan nggawe solusi sing ramah lingkungan.
  • Amarga cocog kanggo transportasi massal, mupangate bisa nyuda kerapatan (kayata muatan lalu lintas dalan) sing disebabake dening jinis transportasi liyane.
  • Iki minangka cara transportasi sing ora kena pengaruh cuaca sing ala.

Wektu kiriman: Jul-11-2020