stator motor

  • Motor stator

    Stator motor

    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas stator motor-2200 pcs / taun; khusus kanggo klien, kita nyediakake kanggo kereta Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.