rotor motor

  • Motor rotor

    Rotor motor

    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas motor-rotor-3000 pcs / taun, kapasitas bagean liyane motor traksi- ewu; khusus kanggo klien, kita nyediakake kanggo kereta Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.