Flange

  • Flange

    Flange

    Bahan: 42CrMo
    Diterapake ing rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas flensa luwih saka sewu potongan saben taun; khusus kanggo klien, kita nyediakake kanggo kereta Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.