FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka pabrik kanthi jembar luwih saka 40.000 lan 200 karyawan.

P: Pabrik sampeyan dununge? Kepiye carane bisa dolan mrana?

A: Pabrik kita dununge ana ing Jalan 28 Shengli, Distrik Xinbei, Changzhou, Provinsi Jiangsu, China. Ora luwih saka 1,5 jam nganggo kreta utawa mobil saka Bandara Internasional Shanghai menyang pabrik kita.

P: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?

A: Kualitas minangka prioritas utama.
Kontrol Kualitas: laporan 8D PPAP
Kontrol kualitas produksi uji coba:
QCP (rencana kontrol kualitas)
Kita ngliwati sertifikasi sistem mutu ISO 9001: 2008 lan Sistem Las Internasional EN 15085CL1, lan kita diprentah minangka perusahaan teknologi tinggi.

P: Apa layanan purna jual sampeyan?

A: Kita nawakake jaminan 100% kanggo produk lan setuju 1: 1 ganti produk sing rusak.

P: Kapan sampeyan ngirim pangiriman?

A: Kanggo conto, 10-60 dina. Kanggo pesanan gedhe, yaiku 7-30 dina.

P: Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

A : Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang rekening bank: deposit 30% sadurunge, saldo 70% karo salinan B / L.

P: Apa sing Paling Apik Kita?

A : Daqian minangka kulawarga sing anget. Tim sing apik lan pengawasan profesional supaya luwih akeh pelanggan milih kita. Lan peralatan canggih meh nyakup kabeh proses produksi.