Tutup pungkasan

  • End cover

    Tutup pungkasan

    Bahan: HT250
    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas tutup pungkasan luwih saka sewu potongan saben taun; khusus kanggo klien, kita nyediakake kanggo kereta Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.