Bogie

  • Bogie

    Bogie

    Bogie monorel straddle, kalebu pembangunan, desgin lan produksi. Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas -100 pcs / taun, khusus kanggo klien. Kita nyuplai kanggo China Railway Group Limited, China Sky Railway Group.
    Peralatan: meja rotary las gedhe, pusat mesin gantri 5 sisi sisi; karo pabrik sing lengkap, teknisi profesional lan klompok pekerja trampil.