Bingkai Bogie

  • bogie frame

    bingkai bogie

    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas -100 pcs / taun, khusus kanggo klien, kita nyediakake kanggo China Railway Group Limited, China Railway Group
    Peralatan: meja rotary las gedhe, pusat mesin gantri sisi-sisi 5. Kita duwe pabrik sing apik, teknisi profesional lan klompok pekerja trampil.