Gandar

  • Shaft

    Poros

    Bahan: 42CrMo
    Ditrapake kanggo rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem, kapasitas poros luwih saka sewu potongan saben taun; khusus kanggo klien. Kita nyedhiyakake Sepur Bombardier (China & Europ), skoda (Czech), China.