Kabinet AC

  • Air conditioning frame

    Bingkai kahanan hawa

    Bingkai kahanan udara ditrapake ing rel ringan, kendaraan lantai kurang, sepur kecepatan tinggi, sepur peluru lan trem.
    Kapasitas produk -200 pcs / taun, khusus kanggo klien, desain lan ngewangi pangembangan kanggo para pelanggan, kami nyedhiyakake kanggo Merak-Jin xin Air-Conditioning Systems (Wuxi) Co., Ltd;
    Kauntungan produk: Ringan, papan cilik, struktur sing gampang lan cukup, umure dawa, paling ora 30 taun