Produk Kita

Precision, Kinerja, lan Reliabilitas

Sajrone 20 taun, Daqian melu nggawe, riset lan pangembangan komponen inti saka kendaraan transit. Hubungi Spesialis

Babagan kita

Changzhou Daqian Science and Technology stock Co., Ltd.

(KODE STOK: 872172)

Lokasi: No.28 Jalan Shengli, Distrik Xinbei, Changzhou, Provinsi Jiangsu, China

Diadegake ing: 2001

Modal sing didaftar: $ 2450000

Area bangunan: 47000㎡

Lokakarya: 30000㎡

Produk kita: Bogies, kopling, motor traksi, omah pendingin banyu, stators, rotors, poros rotor ing file transportasi kereta api, integrasi sistem skrining suhu inframerah, peralatan jaringan otomatis, macem-macem jinis bagean mesin presisi, lemari, kabeh jinis pangolahan logam sheet lan nggawe model.

Aplikasi:  Industri transportasi kereta api, peralatan jaringan otomatis, kendaraan energi anyar, mesin plastik, komunikasi lan liya-liyane.

Kauntungan kita

Mitra

Audit pelanggan

ia_100000034

Kauntungan kita

SISTEM PENGURUSAN STANDARISE ERP

ERP ODDO-OPEN

ia_100000035

Kauntungan kita

ADVANTAGE FREIGHT

1. Pengiriman: duwe 100 perusahaan pelayaran, jangkoan frekuensi dhuwur lan frekuensi dhuwur, kalebu 200 negara lan 20.000 kutha ing saindenging jagad.
2. Transportasi udara: Bekerjasama karo maskapai utama ing industri lan tekan 200 negara lan 20.000 kutha.
3. Railway: nutupi kabeh wilayah Eropa lan Sabuk lan Jalan, rute inti tekan meh 30 negara, regane: 60% luwih murah tinimbang transportasi udara; wektu: 200% luwih cepet tinimbang transportasi segara.
4. Ndhuweni sertifikasi AEO sing diterbitake dening bea cukai.

ia_100000036

Kauntungan kita

R & D

Insinyur: 10 wong
IWE: 2 wong
Mbantu klien ngrancang lan ngembangake produk anyar.
Pengalaman sing sugih; tanggung jawab banget; bakat teknologi tinggi.

ia_100000037
  • skoda-1
  • ABB
  • bombardier1
  • bobst
  • zhongz
  • chinacar
  • kongteng
  • yws